fbpx

Op De-Marktmeester.nl vindt u informatie over en kunt u reserveren voor het evenement van uw keuze van diverse organisatoren.

Betalen


 

Ideal-logo-bankoverschrijving

 


 

iDEAL 300x75 dubbel

U kunt op een gemakkelijke wijze betalen via uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internetomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Wilt u meer informatie over iDeal? Wij verwijzen u graag door naar: www.ideal.nl

banktransfer IBAN

U kunt het totaalbedrag ook overmaken. U ontvangt van de betreffende organisator een factuur. Aan de hand van deze factuur kunt u onder vermelding van factuurnummer, naam en woonplaats het totaalbedrag overmaken naar de rekening van betreffende organisator. U komt pas in aanmerking voor deelname op het moment dat uw factuur volledig is voldaan. In het geval de volledige betaling niet voor de uiterste betaaldatum is voldaan kan de organisator, zonder nadere ingebrekestelling, uw recht op deelname laten vervallen. De verplichting tot betaling blijft echter volledig van kracht aangezien het geen annulering betreft. Het duurt ongeveer 2 werkdagen voordat een bankoverschrijving bij de organisator is verwerkt. Zodra uw betaling is verwerkt ontvangt u hierover bericht.

 

­