fbpx

Op De-Marktmeester.nl vindt u informatie over en kunt u reserveren voor het evenement van uw keuze van diverse organisatoren.

Vermeld uw evenement ook gratis op De-Marktmeester.nl.

Bij De-Marktmeester.nl heeft u de mogelijkheid om uw evenement geheel gratis te vermelden.

Wat houdt deze gratis vermelding in?

voorbeeldagenda

Uw evenement wordt standaard in de agenda vermeld. Deze standaardvermelding bestaat uit: Naam evenement, datum en tijdstip, uw logo of een foto naar keuze, de locatie (inclusief link naar beschrijving), uw contactgegevens en de categorie.

 

 

 

 

 

 


voorbeeldagenda1Zodra de bezoeker op de naam van het evenement klikt verschijnt er meer informatie over uw evenement. Deze informatie bestaat uitdezelfde informatie zoals de is weergegeven in de agenda aangevuld met eventueel het adres van uw website als ook de volledige beschrijving van uw evenement aangevuld met eventuele prijzen. De inhoud van deze informatie wordt geheel door uzelf bepaald. Onderaan de pagina vindt de bezoeker een kaartje uit Google-Maps om precies te kunnen zien waar het evenement plaats heeft.

De bezoeker heeft tevens de mogelijkheid om via de knop 'Evenement Opties'  vrienden en/of bekenden voor dit evenement uit te nodigen of om de gegevens van dit evenement te printen.

Optie: RESERVEREN, via deze knop kan de potentiele deelnemer rechtstreeks bij u een reserveringsaanvraag indienen. De deelnemer voert zijn of haar gegevens in op de website en geeft aan wat hij of zij wenst te reserveren. De deelnemers ontvangt automatisch per mail een kopie van zijn of haar aanvraag. U ontvangt rechtstreeks per email deze reserveringsaanvraag waarna u zelf de reserveringsaanvraag verder kunt afhandelen. Ook hier bepaalt u wederom zelf welke gegevens voor u van belang zijn en voor u noodzakelijk zijn voor deze reserveringsaanvraag.

Zoals vermeld is de vermelding op onze website helemaal gratis, wenst u gebruik te maken van de reserveringsmodule dan vragen wij van u een geringe vergoeding van € 1,00 per reserveringsaanvraag.

Om de de publiciteit voor uw evenement helemaal compleet te maken zullen wij uw evenement tevens geheel kostenloos vermelden op Facebook en communiceren via Twitter. Regelmatig zullen wij via Twitter en Facebook het publiek attenderen op uw evenementen.

 Geef uw evenement nu op zodat wij deze zo snel mogelijk kunnen plaatsen.

 

­