fbpx

Op De-Marktmeester.nl vindt u informatie over en kunt u reserveren voor het evenement van uw keuze van diverse organisatoren.

Hattem

Rommel-/Jaarmarkt

Rommel-/Jaarmarkt Hattem

Ieder jaar wordt op de laatste zaterdag van de zomervakantie (regio Noord) de gehele binnenstad van Hattem omgetoverd tot één grote markt. Elk jaar ruim 450 deelnemers en meer dan 35.000 bezoekers.

De Rommel- / Jaarmarkt van Hattem behoort al jaren tot één van de grootste markten welke in de Nederlandse binnensteden worden georganiseerd. De markt welke jaren geleden is ontstaan uit een "winkeldochterdag" in combinatie met een kinderrommelmarkt is uitgegroeid tot een markt welke een begrip is in de omgeving. Elke laatste zaterdag van de zomervakantie in regio Noord start deze oergezellige markt om 06:00u wanneer de vele deelnemers hun koopwaar aan de man proberen te brengen. De kinderrommelmarkt op de Noordwal welke start om 08:00u is zeker een bezoekje waard. De professionele marktkooplieden maken met hun koopwaar deze markt helemaal compleet. Het is altijd weer een zeer gezellige dag waar voor een ieder iets van zijn of haar gading is te vinden.

Bron: Veronica Magazine 2018-25

Rommel-/Jaarmarkt Hattem 2017

Rommel-/Jaarmarkt Hattem 2019

Hattem omarmt

Geschiedenis, cultuur en natuur: Hattem is de plek voor uw vakantie en dagje uit. Kom genieten van de bossen, de rivieroevers, de haven, de historische binnenstad met haar musea, terrasjes en leuke winkels. U voelt zich welkom en direct op uw gemak. Hattem omarmt!

In onze agenda vindt u een aantal mooie jaarlijkse evenementen. Ze zijn uw bezoek zeker waard.

U bent van Hattem welkom! 

Klik voor alle evenementen in Hattem

Informatie Deelname

Kraam

v.a. € 40,00
 


De door ons verzorgde kramen zijn professionele marktkramen (4m)  zoals deze ook op de weekmarkten gebruikt worden. De kramen worden geleverd inclusief dekzeil (dak). Eventuele achterwanden en/of zijwanden zijn door ons niet leverbaar.

De kleur van het dekzeil kan verschillen en wordt vaak in overeenstemming met de opdrachtgever bepaald. Met de voorkeur van de standhouder kan helaas geen rekening worden gehouden..
(Prijzen zijn per stuk inclusief BTW)

 
 
Particuliere Deelnemers € 40,00
Commerciële Deelnemers € 77,50
RUH-Deelnemers € 40,00
AANMELDEN

Grondplaats

v.a. € 6,00 p/m
 


Losse meters bedoeld voor een standplaats of als aanvulling op uw standplaats op de markt. De diepte van de standplaats kan variëren, dit is afhankelijk van de locatie. Het is niet toegestaan spullen voor uw standplaats of op de weg te plaatsen. Het plaatsen van eigen overkapping en/of aanhanger gebeurt uitsluitend in overleg.

Uw auto kunt u helaas niet bij uw standplaats parkeren maar wel op de ruime gratis parkeergelegenheden op een zeer korte loopafstand van de markt.
(Prijzen zijn per meter inclusief BTW)

 
Particuliere Deelnemers € 6,00
Commerciële Deelnemers € 12,50
RUH-Deelnemers (gratis)
AANMELDEN
Foto's: Go With The Vlo (Danny Post)

Kinderkleedjesmarkt

Ieder jaar wordt er op deze markt tevens aan de jongere kooplieden (tot 13 jaar) de ruimte geboden om hun eigen handelswaar aan de man te brengen.

De gehele Noordwal en eventueel de Schipperswal worden omgetoverd tot één grote kleedjesmarkt. De kinderen kunnen tussen 08:00u en 10:00u een kleedje afhalen bij één van de medewerkers van De-Marktmeester.nl nabij de molen. Het formaat van de kleden zijn +2m x 1,7m. Het formaat van de kleden is dusdanig gekozen dat als de kleden met de lange zijde tegen de stoeprand worden geplaatst er bij eventuele calamiteiten voldoende ruimte op straat overblijft zodat hulpdiensten zonder al te veel problemen kunnen passeren. Het is daarom ook alleen toegestaan om de handelswaar op de kleden te plaatsen. Ook bij deelname aan de kinderkleedjesmarkt geldt dat na deelname de plek schoon achtergelaten dient te worden en dat er dus geen afval of handelswaar achtergelaten mag worden (ook niet naast de gemeentelijke afvalbakken).

De Kinderkleedjesmarkt* duurt van 08:00u tot uiterlijk 16:00u.
(Kinderen zijn niet verplicht om de gehele dag te deel te nemen. Zij mogen, als zij naar huis willen, hun kleedje ook eerder inleveren.

Kosten voor deelname: € 5,00 per kleedje.
(Dit bedrag is inclusief € 2,00 borg welke de kinderen retour ontvangen als zij hun kleedje weer inleveren)

- Reserveren voor deze Kinderkleedjesmarkt is niet mogelijk. -

*) Zoals de naam reeds aangeeft is dit deel van de markt bestemd voor kinderen. Kinderen tot 13 jaar. Zij zijn de deelnemers en de handelaren, toezicht door ouders is toegestaan en zelfs gewenst maar het is zeker niet de bedoeling dat de ouders de handel gaan drijven.

Parcours Parcours
Parkeren Parkeren
­