fbpx

Op De-Marktmeester.nl vindt u informatie over en kunt u reserveren voor het evenement van uw keuze van diverse organisatoren.


Welkom op de website van De Marktmeester.nl.

Wij zijn een bureau dat zich, naast het zelf organiseren van jaarmarkten, braderieën en rommelmarkten, richt op het bieden van de mogelijkheid voor andere organisatoren om hun evenementen / markten gratis op onze website te vermelden.

rommelmarkt hattem

Ten aanzien van onze eigen evenementen is ons sterke punt dat wij zowel de belangen van de opdrachtgever als die van de standhouders niet uit het oog verliezen en daar altijd een goede balans in weten te vinden. Het gaat namelijk niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit van de markt.

Wij bieden andere organisatoren graag de mogelijkheid om hun evenementen / markten hier op De Marktmeester.nl te vermelden. Hierbij kunt u als organisator kiezen voor een gratis standaardvermelding waarbij uw evenement / markt in de evenementenkalender wordt opgenomen inclusief een beschrijving en alle contactgegevens van uw evenement / markt. Uw evenement / markt zal tevens worden opgenomen in de kalender op facebook en via twitter worden gecommuniceerd.

Als organisator wilt u uw potentiele standhouder natuurlijk het meeste gemak bieden om zich aan te kunnen melden voor uw evenement / markt. Daarom bieden wij ook andere diensten aan als aanvulling op uw gratis vermelding. Voor meer informatie t.a.v. deze aanvullende diensten klik u hier  

In de evenementenkalender vindt u alle informatie over de lopende activiteiten.

Wij hopen u binnenkort op één van de evenementen / markten te mogen begroeten,

Namens alle organisatoren

Harry Batstra


­